ultra

premier tartozékai
 

Mega-Catch™ Premier Csapda

Premier Mosquito Trap
 • 120 láb, vagyis 36m sugarú körben
 • egy kb 4000m²-es területet fed le
 • programozható beállítások
 • biztonságos 12 voltos működés
 • időjárásálló burkolat
Premier 1 Premier 4 Premier 5 Premier 3 Premier 2

Mozgasd az egeret a kis képek fölött és kattints!

 


 Mega Catch Premier csapda

 

Kb 36 méteres távolságból képes magához vonzani és elpusztítani a szúnyogokat, lefedve ezzel egy kb 4000 négyzetméteres területet. A csapda beépített LED-ek és UV lámpa segítségével fényt bocsát ki a látható és nem látható spektrumban egyaránt. A fények és színek olyan frekvencián villódznak és váltakoznak, amik odavonzzáka rovarokat.

 

A csapdában található Oktenol patron olyan illatanyagot bocsát a levegőbe, mely az emberi izzadság egyik összetevőjét tartalmazza ezzel is fokozva a szúnyogok támadókedvét. Tudományos kísérletek alapján a Mega Catch csapda formája és színe, valamint a ráhúzott textil szoknya apró rezdülései szintén támadó viselkedést váltanak ki a szúnyogokból.

 

Végezetül amikor a szúnyogok megközelítették a csapdát, a belső infra hőforrás hatására olyan közel kerülnek a csapdához, hogy a beépített ventillátor keltette gyenge vákuum beszippantja a rovarokat a csapdába, ahol - összeállítástól függően - vagy a nedves tároló folyadékában végzik vagy a szúnyoghálóban, ahol néhány óra után dehidratálódnak.

 

premier

ultra tartozékai
 

Mega-Catch™ Ultra Csapda

ultra Mosquito Trap
 • 150 láb, vagyis 45m sugarú körben
 • egy kb 6000m²-es területet fed le
 • CO2 gázzal csábító rendszer
 • biztonságos 12 voltos működés
 • időjárásálló burkolat
 • Palackkal és kocsival is kapható
ultra 1 ultra 4 ultra 5 ultra 3 ultra 2 ultra 2 ultra 2 ultra 2 ultra 2 ultra 2

Mozgasd az egeret a kis képek fölött és kattints!

 


 Mega Catch Ultra csapda

 

Kb 45 méteres sugarú körben képes magához vonzani és elpusztítani a szúnyogokat, lefedve ezzel egy kb 6000 négyzetméteres területet.

 

Az Ultra csapda magában foglalja a Premier valamennyi tulajdonságát plusz az Mega Catch által szabadalmaztatott, változtatható mennyiségű, lassú széndioxid kibocsátás által 3-400%-al tovább növeli a készülék hatékonyságát.

 

Ez a programozható rendszer a melegvérű állatok és az ember által kilélegzett széndioxidot szimulálja, így nagyobb távolságból, még több rovar számára válik halálossá a csapda alkalmazása.

 

A széndioxid (CO2)egy természetes anyag, melyet az iparban széles körben alkalmaznak, jellemzően üdítőitalok előállításához. A CO2 gázt a készülék a mellette elhelyezett, kimondottan CO2 gáz tárolására alkalmas palackból (opcionális tartozék) az előre beállított programnak megfelelő mennyiségben juttatja a levegőbe.

 

Szúnyogriasztó Szúnyogriasztó Szúnyogriasztó Szúnyogriasztó Szúnyogriasztók Szúnyogriasztók Szúnyogriasztók Szúnyogriasztók Szúnyogirtók Szúnyogirtók Szúnyogirtók Szúnyogirtók Szúnyogirtó Szúnyogirtó Szúnyogirtó Szúnyogirtó Szúnyogcsapda Szúnyogcsapda Szúnyogcsapda Szúnyogcsapda Szúnyogcsapdák Szúnyogcsapdák Szúnyogcsapdák Szúnyogcsapdák